Uniós forrásból digitális fejlesztéseket hajt végre a Corvinus

Corvinus EgyetemMásfél milliárd forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Corvinus Egyetem. Az elnyert forrás hozzájárul a Ménesi úti campus digitális fejlesztéseihez, újjászületik az egyetem online oktatási rendszere és bővülnek, frissülnek a digitális tananyagok is.

Az egyetem közleménye szerint az 1,49 milliárd forint uniós támogatásból négy területen valósulhatnak meg fejlesztések. A fejlesztés részeként egyebek között a kiemelt tantárgyakhoz digitális tananyagok készülnek, valamint az egyetem új, adattudományhoz és mesterséges intelligenciához kapcsolódó graduális és posztgraduális képzéseket fejleszt. Továbbá a támogatás lehetővé teszi, hogy az egyetem előadótermei, oktatási terei hibrid, digitális oktatásra is teljes egészében alkalmassá váljanak, zárt rendszerű infrastruktúrával. Emellett az egyetem digitáliseszköz-kölcsönző programot is indít rászoruló hallgatóinak, és továbbfejleszti az oktatási kiválóságot, a képzési adatokat kezelő és a tanulmányi adminisztrációt támogató rendszert is. A fejlesztésekkel az egyetem közelebb kerül azon céljához, hogy 2030-ra a gazdaság- és társadalomtudomány területein Közép-Európa vezető intézménye legyen a nemzetközi felsőoktatási rangsorokban — nyilatkozta Vas Réka Franciska, a Corvinus oktatási rektorhelyettese.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

BRFK: rosszindulatú csatolmánnyal küldenek emailt a VII. kerületi rendőrkapitányság nevében

sze aug 24 , 2022
ShareTweetPinShareRosszindulatú csatolmánnyal küldenek emailt a VII. kerületi rendőrkapitányság nevében – közölte a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt tanácsolta: aki ilyen üzenet kapott, ne nyissa meg a csatolmányt, és törölje az emailt. Mint írták, „Ajánlatkérés, szám: 22-0822-0391” tárggyal többen kaptak olyan megtévesztő emailt, melynek állítólagos feladója a VII. kerületi rendőrkapitányság […]
email

És még ez is...