Ultragyors Powerline a ZyXEL-től

ZyXEL-WRE2206A tajvani ZyXEL bemutatta új, 1800 Mbps adatátviteli sebességre képes Powerline adapterét. A PLA5456 modell két Gigabit Ethernet portjának köszönhetően alkalmas a legnagyobb teljesítményt igénylő hálózati tevékenységek, mint például a 4K videó streaming vagy az online játékok zökkenőmentes, párhuzamos kiszolgálására is. A PLA5456 a routerhez vagy átjáróhoz történő csatlakozatása után máris használható, és továbbítja a jeleket a többi internetet használó eszköz felé. Az eszköz könnyedén beilleszthető az otthoni portfólióba, az előző modellekhez alkalmazott elektromos kapcsolókkal és hálózati eszközökkel is kompatibilis. A „sync” gomb megnyomása után az adapter feltérképezi a meglévő internetkapcsolatot és titkosítással csatlakozik a rendszerhez. Az adapter a jelek továbbítása mellett egyben szűrőként is funkcionál, felismer minden olyan illetéktelen csatlakozási kísérletet, mely jogosulatlanul veszélyezteti a hálózat működését.

A MIMO technológiával a PLA5456 ugyanazt a hálózati teljesítményt nyújtja, mintha közvetlenül a routerhez kapcsolódnánk. Az adapterhez minden manapság használt játékkonzol csatlakoztatható, és az online játékélmény zökkenőmentesen élvezhető. Az emeletes házakban és a nagyobb épületekben növeli a lefedettséget, és a nagy teljesítményű, egyre népszerűbb szolgáltatások, mint a Netflix stream vagy az online játékok a Gigabit Ethernet csatlakozásnak köszönhetően akár egyidejűleg is használhatóak. Az Powerline Ethernet adapter család legújabb tagja a legkorszerűbb HomePlug AV2 jellemzővel akár az 1800 Mbps adatátviteli sebességet is elérheti. A ZyXEL One Connect alkalmazással a PLA5456 adapterrel a felhasználók könnyedén fel tudják térképezni az otthoni hálózati eszközöket, és élvezni a Gigabit gyorsaságot – ehhez elég csak a One Connect applikációt a mobiltelefonjaikra feltelepíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kelet-Közép-Európában a BT a legjobb

pén febr 26 , 2016
A British Telecom (BT) hazánkban működő regionális szolgáltató központja rangos nemzetközi elismerésben részesült. Azt követően, hogy a vállalat 2015 októberében elnyerte a legjobb hazai Shared Service Centernek (SSC) járó kitüntetést, 2016 február 4-én Varsóban a kelet-közép-európai régió legjobb szolgáltató központjának választották. A BT hazai szolgáltató központja jelenleg több, mint 1700 […]

Friss, ropogós