Újraindult az it-rendszer és a forgalom is a határátkelőhelyeken

RUTIN alkalmazásInformatikai probléma miatt hosszabb várakozási idővel kell számolni több határszakaszon és a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is hétfő délután – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a honlapján. A probléma 15 óra 15 perckor keletkezett – írták, jelezve: a hiba elhárítását megkezdték a szakemberek.

A külföldre utazóknak azt ajánlják, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Megszűnt az informatikai probléma a határátkelőhelyeken, a forgalom ismét zavartalan, mert a hiba okát a szakemberek megtalálták és megoldották, 15 óra 45 perctől a határforgalom ismét zavartalan – olvasható az ORFK közleményben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Dubai FinTech Summit: Matolcsy felszólalt

ked máj 7 , 2024
ShareTweetPinShareA Magyar Nemzeti Bank (MNB) első alkalommal vett részt a Dubai FinTech Summiton, amelynek nyitó eseményén Matolcsy György jegybankelnök is felszólalt. A világ minden tájáról érkezett, több mint kétszáz kiállító innovatív megoldásait felvonultató kétnapos rendezvényen az MNB külön standon mutatja be a jegybankhoz kapcsolódó pénzügyi innovációit — számolt be az […]
Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke

És még ez is...