Újraindult az E-cég betekintő szolgáltatás

Igazságügyi MinisztériumÚjra elindult az úgynevezett E-cég betekintő szolgáltatás, amely immár megújult formában áll a felhasználók rendelkezésére.

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) egy korábban már meghatározott kiemelt célja, hogy a cégnyilvántartási rendszert, az E-cég betekintő szolgáltatást megújítsa, működését biztonságosabbá és még hatékonyabbá tegye. Az elmúlt időszakban több előremutató fejlesztést valósítottak meg a szolgáltatással kapcsolatban, amelynek célja az ügyfelek által jelzett észrevételek javítása és pótlása, a szolgáltatás minőségének fokozása, valamint működésének stabil alapokra helyezése volt.

Ezzel párhuzamosan megvalósult az informatikai infrastruktúra és a működtető környezet korszerűsítése is. A fejlesztést követően, immár naprakész adatok érhetők el a céginformációs szolgáltatáson keresztül. A továbbfejlesztés az IM és az Országos Bírósági Hivatal között megkötött együttműködési megállapodásnak köszönhetően valósulhatott meg – áll az IM közleményében.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megérkeztek az új generációs homlokzati burkolatok

sze máj 22 , 2024
ShareTweetPinShareA technológia fejlődésével szinte minden területen érkeznek az újdonságok. A gyártók igyekeznek olyan megoldásokkal előrukkolni, amelyek a legmodernebb eljárással készülnek. Így alkották meg a különleges homlokzati burkolatokat is, amelyek a modern építészet leginnovatívabb elemei. A természetes fa szépségét reprodukálják, mivel a legapróbb részletekig alkalmazták a legújabb technológiákat. Az alábbi írásunkban […]
tiissa.hu

És még ez is...