Ujjlenyomat-taszító bevonat az új Toshiba laptopokban

fingerprintA Toshiba bejelentette új, Satellite P50 és P50t laptopjait, amelyeket a kreatív szakembereknek és a multimédia-kedvelőknek ajánl a gyártó. A P50t a Toshiba első olyan laptopja, ami 3840×2160 felbontású kijelzővel is szerepel a kínálatban, a P50-es sorozatot pedig Full HD (1920×1080) felbontású megjelenítővel látták el. A Satellite P50 és P50t modellek nagy számítókapacitást igénylő alkalmazásokkal is megbirkóznak.

A P50t sorozat egyes modelljeit 15,6 hüvelykes (39,6 cm) Ultra HD kijelzővel látták el. Ez egy Full HD kijelzőhöz képest négyszer annyi képpontot tartalmaz, a pixelsűrűség 282 a négyzethüvelykenkénti pixelek száma (PPI). A keret nélküli kijelzőket ujjlenyomat-taszító bevonattal is ellátták.

A modelleket 4. generációs Intel Quad-Core i7 processzorokkal látták el. Akik számára a gyors rendszerbetöltés és adatbeolvasás elengedhetetlen, akár 256 GB-os SSD-vel ellátott típust is választhatnak, míg a nagyobb zenei, video- vagy fotógyűjtemény számára az akár egy TB HDD-vel felszerelt változat az ideális. Mindemellett egy TB SSHD (hibrid) meghajtóval rendelkező modell is kapható, így a gyors rendszerbetöltés mellett a nagy tárkapacitásról sem kell lemondanunk.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.