Újdonság a Telenornál a tarifacsomag klónozása

Több adatkeretet tartalmazó csomagokat, új 100 GB mobilnetes tarifát, és korlátlan hálózaton belüli beszélgetést kínálnak a Telenor az új lakossági számlás díjcsomagjai.

Az új tarifacsomagok többsége a korábbinál több adatot tartalmaz, így az egy gigabájtos belépő szintű Telenor XS csomag után következő, Telenor S csomagban három gigabájt található, és ezzel a tarifával korlátlan hálózaton belüli beszéd is elérhető, készülékvásárlás nélkül, 11 hónapos hűséggel, e-Komfort csomaggal. Újdonság, hogy a közepes, M kategóriájú tarifacsomagokat gyakorlatilag klónozta a Telenor, így az ügyfelek kétféle Hiper M csomagból választhatnak aszerint, hogy inkább több mobilnetre, vagy korlátlan beszélgetésre van szükségük. A Hiper M Net csomagot a Telenor a 100 GB-os kiegészítő adatjegy népszerűségére építve hozta létre. Ebben száz giga belföldi hipernetezés – amelyből 12 gigabájt használható az 1-es roaming díjzónában, azaz az EU-n belül –, valamint 120 perc belföldi hívás található, és a csomag a Telenor S-nél részletezett feltételekkel érhető el. A Hiper M Talk csomag ugyanakkora havidíjért minden belföldi hálózatba, és az 1-es roaming díjzónába szóló korlátlan beszédet tartalmaz, valamint 5 GB belföldi vagy EU-s mobilinternetes adatkeretet. A teljes, azaz a belföldi percek és sms, valamint a hipernetezés esetében is korlátlanságra vágyóknak Hiper XXL néven érhető el számlás tarifacsomag, amellyel az EU-s roaming díjzóna országaiban a beszéd és az sms terén is korlátlanság, valamint 25 GB adatkeret érhető el nem kevés “jó” magyar forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lecsapott a GVH a Magyar Telekomra: ahol nem volt konkurenciája, ott nem kínálta az olcsóbb csomagját

vas okt 13 , 2019
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elfogadta a Magyar Telekom kötelezettségvállalását, hogy 2019. december 2-ától több mint 400 településen elérhetővé teszi az olcsóbb televízió-, internet- és telefonszolgáltatást tartalmazó csomagját. A GVH közleménye szerint 2017-ben indítottak versenyfelügyeleti eljárást a távközlési céggel szemben, miután észlelték, hogy a Magyar Telekom csak azokon a területeken tette […]