Újabb százmilliók az elektronikus jegyrendszerre

buszjegyAjánlati, részvételi felhívást tett közzé a Közbeszerzési Értesítőben a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt., amelyben az elektronikus jegyrendszer (AFC) projekt megvalósításához kapcsolódó független mérnöki feladatok ellátására keres vállalkozót. A nyílt eljárásban kiírt tender becsült teljes értéke nettó 350 millió forint. A nyertes ajánlattevő -számos más feladat mellett-, közre fog működni a BKK és az elektronikus jegyrendszer szállítója közötti egyeztetéseken, vezeti a jegyzőkönyveket, dokumentálja és utánköveti a döntéseket. Jelentéseket készít a projekt előrehaladásáról, ellenőrzi a projektterv betartását. A nyertes ajánlattevő az alább részletezett áruk, teljesítések (munkák) és szolgáltatások beszerzésénél és kivitelezésénél is közreműködik az elektronikus jegyrendszer bevezetésének időszaka alatt

A nyertes néhány feladata
– Járműfedélzeti érvényesítő készülékek – 10 606 darab készülék és tartozékai telepítése mintegy 2280 autóbuszra, villamosra és trolibuszra.
– Állomási érvényesítő készülékek – 496 készülék és tartozékai telepítése mintegy 76 metró- és HÉV-állomásra.
– Beléptetőkapuk és kamerarendszer telepítése – 490 beléptetőkapu és tartozékai telepítése mintegy 37 metró- és HÉV-állomásra.
– Hárommillió ISO 14443 szabványnak megfelelő smart kártya szállítása.
– Kilencmillió ISO 14443 szabványnak megfelelő smart paper szállítása.
– Hatszáz hordozható kézi ellenőrző készülék és tartozékai szállítása és üzembe helyezése.
– Jegyeladási rendszer, ügyfélszolgálati rendszer és tájékoztatási megoldásokra vonatkozó irányítási rendszer (hardverek és szoftverek egyaránt) szállítása és üzembe helyezése.
– A meglévő BKK rendszerekkel való integráció.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lassult az online kereskedelem növekedése tavaly

hét jún 13 , 2016
A hazai e-kereskedők továbbra is leginkább az internetes vásárlások, valamint az online vásárlók számának növekedését, továbbá a mobileszközről történő internetes vásárlás arányának növekedését várják az elkövetkező három évben. Habár az online kiskereskedelem növekedési üteme 2014-hez képest némiképp lelassult, ezt azonban a szakértők leginkább annak tudják be, hogy évről évre egyre […]
kosár, kiskereskedelem

Friss, ropogós