Újabb OLED tévék az LG kínálatában

monitorNégy új OLED televíziót mutat be a jövő héten kezdődő berlini IFA 2015 szakkiállításon az LG Electronics (LG), köztük a nagy dinamikatartományú (high dynamic range, azaz HDR) tartalmak megjelenítésére is képes 65/55EF9500 és 55EG9200 modelleket és az ívelt 55EG9100 OLED televíziót. Az EF9500-as szériában ráadásul a piacon először mutatkozik be a 4K felbontásra képes OLED kijelzők sík változata, az 55EG9200 és az 55EG9100 modellek újdonsága pedig a hihetetlen vékony dizájn: a kijelzők mindössze 4,8 milliméter „vastagok”.

A kibővített 2015-ös OLED tévépaletta így már kilenc modellt tartalmaz majd, széleskörű felbontás- és dizájnválasztékkal,  jelezve az LG elkötelezettségét, hogy az OLED teremtette, mással össze nem mérhető vizuális élményt még több vásárló számára tegye elérhetővé. Az LG új 4K OLED televíziói augusztus végétől lesznek elérhetők Németországban, Dél-Koreában, az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában, az ezt követő hónapokban azonban más, kiemelt piacokra is bevezeti őket a vállalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Továbbfejlesztik az új magyar termékazonosító technológiát

ked szept 1 , 2015
Orosz közreműködéssel világon egyedülálló termékazonosító technológiát dolgozott ki a miskolci székhelyű Vasbeta Kft. Az SMark (Secure Mark) kidolgozása két és negyed évig tartott, az összesen több mint egymilliárd forint költségvetésű projekthez a fejlesztők 635 millió forintos támogatást nyertek. A 4×4 mm nagyságú SMark biztonsági címkék révén bármilyen tárgyi termék – […]

Friss, ropogós