Új Vodafone-flottacsomag hallássérültek részére

2

 

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a Vodafone Magyarország 2007 óta együttműködnek. Az együttműködés szerint a mobilcég speciális tarifájú flottacsomagot biztosít a SINOSZ hallássérült tagjainak. A két fél a napokban további két évvel meghosszabbította együttműködését. Az új megállapodás értelmében nő a szervezet vállalati előfizetéseinek száma, és a flotta várhatóan további 700-800 előfizetővel bővülhet. Az új flottacsomag jóval kedvezőbb lett, a csomaghoz havi 2GB internethasználat – melyhez a szolgáltató az ország több mint 90 százalékán biztosít 3G-s mobil internetelérést -, valamint nagyon kedvezményes SMS- és percdíjak állnak a SINOSZ Flotta tagjainak rendelkezésére, ami lehetővé teszi számukra az akadálymentes kommunikációt.

2 thoughts on “Új Vodafone-flottacsomag hallássérültek részére

 1. Kedves Károly!
  A hallássérült kedvezmény után a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségénél érdemes érdeklődni, tudomásunk szerint azt a szervezet tagjai vehetik igénybe.
  -szerk-

 2. Tisztelt Vodafone!

  Kérem, küldjék el a linket, amiben megtalálhatóak a hallássérült flotta díjai.

  Előre is köszönöm:

  Micskó Károly

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Fényképezhet a Google Magyarországon

ked jan 29 , 2013
ShareTweetPinShare  A Google Magyarország szerint fontos lépés történt a felé, hogy belátható időn belül Magyarországon is elindulhasson a cég utcakép-szolgáltatása, a Street View. Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke hétfőn azt mondta, Magyarországon elindulhat a Google Street View szolgáltatása, miután egy most kiadott állásfoglalásban sikerült megteremteni […]
ZX-81

És még ez is...