Új vezetővel erősít a Xerox

karrierNovember végén új vezetőt nevezett ki a Xerox szolgáltatási divíziója. A jövőben az alelnöki jogkört gyakorló Sue Watts alá tartozik ennek a kulcsfontosságú vállalati részlegnek a fejlesztése, menedzselése. A szakember az elmúlt évtizedekben jelentős tapasztalatokat szerzett az egész világra kiterjedően az it és az üzleti folyamatok kiszervezésének tervezésében, menedzselésében nagyvállalati keretek közt. A Xerox abban bízik, hogy Watts vezetése alatt erősödni fog a vállalat pozíciója a szolgáltatási szektorban.

Az Indiana-i Egyetemen végző, az MBA diplomáját pedig a Notre Dame Egyetemen megszerző Watts a Xerox-hoz a francia humánerő kölcsönző vállalattól, a Capgemini-től érkezik. Az ötvenezer embert foglalkoztató és globálisan éves szinten öt milliárd dollár forgalmat elérő cégnél az amerikai outsource tevékenységet koordináló ügyvezető volt. Ezt megelőzően az it és kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó Orange-nál dolgozott, mint az amerikai piacokért felelős vezető, illetve 24 éven keresztül az Unisys alkalmazásában állt. Utóbbinál alelnöki feladatokat látott el és aktívan részt vett a vállalat stratégiai tervezésben, megvalósításában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megérkeztek az új Epson SureColor nyomtatók

hét dec 1 , 2014
Az Epson bemutatta a nagy sebességű, négy színes, nagy formátumú SureColor SC-T nyomtatócsaládjának új modelljeit, amelyeket a műszaki tervező, nyomtatási szolgáltató, fénymásoló, építészeti, mérnöki, kiskereskedelmi vállalkozások, valamint oktatási intézmények grafikai, CAD és GIS alkalmazásaihoz fejlesztett ki. Az új, tekercsadagolású SureColor SC-T nyomtatók választékába kilenc modell tartozik, amelyek közül a felhasználók […]
scanner

Friss, ropogós