Új vezérigazgató az AGILOX élén

Helmut Schmid AGILOXÚj felsővezetőket nevezett ki az AGILOX: Helmut Schmid váltja a leköszönő Franz Humert. Schmid feladata az autonóm mobil robotokat-gyártó (Autonomous Mobile Robot, AMR) társaság globális piaci részesedésének növelése.

Schmid, aki hosszú éveken át dolgozott németországi és nyugat-európai vezetőként a kobotok terén piacvezető Universal Robotsnál, most az AGILOX Services GmbH vezérigazgatói posztját fogalja el. Korábban Schmid a kobotok terén úttörő müncheni Franka Emika GmbH ügyvezető igazgatója volt. Schmid hosszú pályafutása során már több céget alapított, irányított nyereségesen, és ezen belül is skálázható üzleti modelleket valósított meg, gyakran új értékesítési folyamatokat és struktúrákat alakított ki, célzott új piacra lépési stratégiákat hozott tető alá. A diplomás repülőgépmérnök a Német Robotikai Szövetség és a Robotics Ventures GmbH társalapítójaként is hírnevet vívott ki magának. Az AGILOX új vezérigazgatója most a vállalat további fejlődését és nemzetközivé válását szeretné előremozdítani. „Az AGILOX egy erős bázissal és magas piaci potenciállal rendelkező márka. Nagyon várom, hogy tapasztalataimmal segítsem a céget, nyereségesen fejleszthessem tovább.” Az AGILOX egyedüli ügyvezető igazgatójaként három új meghatalmazott aláíróval Josef Baumann-Rottal, Klaus Pucherrel és Robert Mayerrel egészíti ki a menedzsmentet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Zyxel bővíti Nebula portfólióját

hét jan 24 , 2022
A Zyxel Networks bejelentette, hogy Nebula Cloud Networking megoldása mostantól az 5G kapcsolatot is támogatja, biztonsági szolgáltatásait pedig közvetlenül a hozzáférési pontokra is kiterjeszti. A megbízható „mindig kapcsolatban lévő” csatlakozás a mindennapi üzleti élet elengedhetetlen részévé vált. A Zyxel új, az iparágban elsőként kínált Connect and Protect (CNP) AP biztonsági […]
felhő

Friss, ropogós