Új vezérigazgató a Huawei élén

huaweiZheng Wei Feng személyében új vezérigazgató érkezik a Huawei Technologies Hungary élére 2015 tavaszán. Az új vezérigazgató a kínai Zhejiang Egyetem matematika szakán végzett, és 15 éve dolgozik a vállalatnál különböző régiós vezető pozíciókban. A magyar vállalat élére Zheng a Huawei Hutchison hongkongi irodájából érkezik, ahol alelnökeként tevékenykedett. Bin Yun Song leköszönő vezérigazgató a Huawei Technologies UK-nél folytatja tevékenységét.

„A Huawei új vezérigazgatójaként arra törekszem, hogy a vállalat Magyarország infokommunikációs technológiai (IKT) szaktanácsadójává és partnerévé váljon az elkövetkezendő években. A vállalat aktív részvételre törekszik a Nemzeti Digitális Fejlesztési Programban, a Digitális Közösségi Programban, és a Nemzeti Szélessávú és Kommunikációs Hálózat fejlesztésében is, ezáltal hozzájárul a magyar digitális társadalom fejlődéséhez és az ezzel járó GDP-növekedéshez” — mondta Zheng.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Alapfok: így védheted meg pénzügyi adataidat

sze febr 11 , 2015
Annak ellenére, hogy a nagyvállalatok, a pénzügyi intézmények és a kereskedők számára első számú feladat a biztonságos fizetés követelményeinek való megfelelés, a fogyasztóknak tudatában kell lenniük azoknak a legfrissebb információknak, amelyek ismeretében biztonságban tudhatják pénzügyi adataikat. Ezért a PayPal azt javasolja tegyünk egész évre érvényes újévi fogadalmat. Íme három hasznos […]