Új végpontvédelmi megoldások a Cisco-tól

A Cisco új végpontvédelmi megoldást mutatott be. A végponti védelmet szolgáló felhőalapú Cisco Advanced Malware Protection (AMP) for Endpoints legfontosabb új funkciói:

• Fejlett észlelési és védelmi funkciók a fenyegetések megállítására, beleértve a zsarolóvírusokat és a kriptobányász programokat – A Cisco megoldása akkor is védelmet nyújt a felhasználóknak, ha azok nem kapcsolódnak a hálózatra. Az új AMP for Endpoints védelmet kínál a fájl nélküli támadások ellen is, illetve megakadályozza a zsarolóvírusok lefutását.
• A Cisco biztonsági kutatói elemezték a zsarolóvírusok variánsait, hogy azonosítsák a titkosításhoz használt tipikus technikákat. Ennek eredménye egy új motor, amely folyamatosan védelmet nyújt a zsarolóvírusok titkosítása és terjedése ellen.
• A fájl nélküli rosszindulatú programokat nehéz felismerni, ezért is népszerűek a kiberbűnözők körében. Az AMP-ba integrált új védelmi mechanizmus további beállítások nélkül is feltartóztatja a támadásokat, még akkor is, ha a felhasználók nem kapcsolódnak a hálózatra.
• Fenyegetésvizsgálat a Cisco Visibility megoldással – A végponti védelem menedzsmentjébe épített felhőalkalmazás egyszerűsíti és gyorsítja a biztonsági vizsgálatok lefutását, így az elemzők sokkal gyorsabban analizálhatják az incidenseket. A megoldás normalizálja a biztonsági eseményeket, illetve grafikus formában is megmutatja a fenyegetések terjedését a végpontoktól a hálózatok vagy a felhő irányába.
• A Cisco Visibility összegzi a Cisco Talos, a külső partnerek, illetve a szervezet saját biztonsági infrastruktúrája felől érkező adatokat és így jelentősen rövidíti az az incidensek felderítéséhez és a helyreállításhoz szükséges időt.
• A Cisco Visibility révén egyszerűbbé válik a különféle platformok közötti váltás. Néhány egyszerű kattintással a felhasználó betekinthet a Talos, a Cisco Umbrella Investigate, a Threat Grid, az AMP és más források adataiba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Addig durmolt a buszmegállóban, amíg eltünt a telefonja

ked máj 8 , 2018
A tetétleni rendőrök rövid időn belül azonosították azt a két helyi férfit, akik a megalapozott gyanú szerint elvették a pénzét és a mobiltelefonját egy alvó férfinak. Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. április 15-én arról, hogy egy tetétleni buszmegállóban elaludt, azonban amikor felkelt se a mobiltelefonja, se a pénze […]