Új ügyvezető igazgatója van az IT Services Hungary Kft.-nek

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől a német T-Systems International magyar leányvállalatának, a IT Services Hungary (ITSH) Kft.-nek. A holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját – közölte a cég. A tájékoztatás szerint az új vezető a többi között fontos szerepet vállalt Írországban az eiR, Szlovákiában a Slovak Telecom, Csehországban a GTS és a T-Mobile, Bulgáriában pedig a Vivacom stratégiájának kidolgozásában, majd megvalósításában.

Az ITSH korábban közölte: cég 2017-es árbevétele 165-170 millió euró, várható adózás előtti nyeresége pedig mintegy 15 millió euró lesz. A társaság Magyarországon négy telephellyel rendelkezik, Budapesten, Debrecenben, Pécsen és Szegeden. A következő években további 260 új munkahely létesítését tervezik Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

EU támogatásból telik az iskolák digitális fejlesztésére

sze jan 24 , 2018
Egy 35 milliárd forintos uniós projektnek köszönhetően idén jelentősen előrehalad az iskolák sávszélesség-bővítése és wifi-lefedettsége — mondta Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) helyettes államtitkára. Mint elmondta, idén először önálló standdal jelentkezik Magyarország a londoni oktatástechnikai és módszertani vásáron. A rendezvényen hetven ország képviselteti magát és mintegy 35 ezer […]