Új tulajdonosa van az Árukereső.hu-nak

A prágai székhelyű Rockaway csoport Daniel Křetínský (a kilencedik leggazdagabb cseh), Patrik Tkáč (szlovák pénzember) és a PPF Group pénzügyi támogatásával megvásárolta az Árukereső.hu, a Compari.ro és a Pazaruvaj.com árösszehasonlító oldalakat a Naspers csoporttól.

A felvásárlással a Rockaway csoport újabb jelentős lépést tett céljának megvalósítása felé, azaz hogy az e-kereskedelem vezető szereplőjévé váljon a régióban. „Ez egy több okból is jelentős ügylet, mivel az Árukereső.hu, a Compari.ro és a Pazaruvaj.com megvásárlásával további lépéseket tettünk a vezető piaci pozíció megszerzése érdekében. A Rockaway csoport rendkívül gyors növekedéssel rendelkező piacokon üzemelteti árösszehasonlító oldalait, melyek a jövőbeli, cégcsoporton belüli tudás- és tapasztalatmegosztás révén még gyorsabb növekedést, még jobb felhasználói élményt érhetnek el” — nyilatkozta Jakub Havrlant, a Rockaway csoport vezérigazgatója.

A Rockaway csoport tulajdonában álló Heureka árösszehasonlító platform piacvezető pozíciót tölt be a cseh és a szlovák piacon. A magyar Árukereső.hu, a román Compari.ro és a bolgár Pazaruvaj.com megvásárlásával további 3 ország piacvezető árösszehasonlító portálját vásárolta meg.

Az Árukereső.hu Magyarország egyik piacvezető árösszehasonlító oldala, egyben online vásárlási kalauza, amely 2004 óta több millió vásárlásban segítette a felhasználókat. Látogatói jelenleg több mint 2300 webáruház 8,1 millió ajánlata közül válogathatnak az oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez a minimum, amit megtehetsz a biztonságodért I.

szo jan 7 , 2017
Új év, a fogadalmak és változások ideje. A G Data szakértői nyolc biztonsági tipp betartására buzdítanak, ugyanis, ha ezekből csak egyet is betartunk, máris nagyobb biztonságban élhetjük online mindennapjainkat. 1. Mindenhová más-más jelszó Tudjuk, hogy nehéz ezt betartani, de ne használjuk több szolgáltatáshoz ugyanazt a jelszót. Minden egyes weboldalhoz egyéni […]

Friss, ropogós