Új terminál platformot mutatott be az Ingenico

tapsAz Ingenico bejelentette az új POS AXIUM platform indulását. A rendszer fontos lépés az Ingenico evolúciójában, mint ökoszisztéma fejlesztő és vezető technológiai partner az elektronikus fizetések elfogadásában. Az AXIUM platform lehetővé teszi az elfogadási lánc szereplőinek – a bankoknak, az elfogadóknak, az alkalmazásfejlesztőknek, és a kereskedőknek –, hogy egyszerűen és zökkenőmentesen hozzanak létre új vásárlói élményeket. (Ez milyen klassz! A -szerk.- megj.) A három új készülék, a DX8000, az EX8000 és az EX6000 mindegyike a napjainkban igen népszerű bolti, vezeték nélküli elfogadásra lett optimalizálva. A készülékek mindegyikén Android 10 fut, nagy érintőkijelzővel rendelkeznek.

A közlemény eredeti címe egy elemi tragédia: “Bemutatkozott a forradalmi AXIUM POS terminál platform “. Tehát jött az a nyomorult terminál, nyújtotta valakinek a kezét, megrázta és elmondta neki a nevét valahogy így: Jó napot kívánok, én vagyok az Ingenico POS AXIUM platformja… Komoly pr-os ilyen címet nem ír le. De a szerző tovább fokozza, még azt is írja, hogy ez a nyomorult terminál forradalmi. Persze! Szinte látjuk, hogy felforgatja a világ fizetési szolgáltatásait.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kiosztották a Sulinetwork-díjakat

ked ápr 13 , 2021
A 2012-ben alapított Sulinetwork-díj szakmai elismerésben évről évre azok a pedagógusok és oktatási szakemberek részesülnek, akik kiemelkedő tevékenységükkel hozzájárultak a digitális írástudás fejlesztésének pedagógiai-módszertani támogatásához, valamint az info-kommunikációs technológia újszerű oktatási alkalmazásainak elterjesztéséhez. A Sulinetwork-díj egyik nyertese Pluhár Zsuzsa az ELTE Informatikai Kar, Média- és Oktatásinformatikai Tanszék oktatója. Hivatásának tartja az élményalapú tanulási […]
taps