Új technológia fokozhatja a virtuális asztali gépek biztonságát

virtualboxA Kaspersky Lab szabadalmaztatott egy új technológiát, amelynek az a célja, hogy kiemelten kezelje az adatszkennelési feladatokat a virtuális gépeken. A technológia jelentősen felgyorsítja a kiemelt prioritású szkennelési kérések feldolgozását valós időben, úgy, hogy közben a virtuális gép teljesítménye nem csökken.

“Miközben a Microsoft Hyper-V, a Citrix XenServer és a VMware vSphere virtuális infrastruktúra környezetek védelmére kifejlesztettük ezt a megoldást, a két legfontosabb követelményre koncentráltunk: a teljesítményre gyakorolt minimális hatás és a maximális biztonság elérésére. A szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi a virtuális szerverek és munkaállomások védelmére szolgáló műveletek gyors végrehajtását, köszönhetően az ütemezett feladatok optimális elosztásának, amely figyelembe veszi a virtuális infrastruktúra teljes terhelését” – mondta Alekszandr Onyiscsenko, a Kaspersky termékmenedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Valami brutális rejtőzik a föld mélyén Finnországban

csü nov 5 , 2015
Finnország villamosenergia-ellátása megfizethető, stabil és biztonságos, a hőmérséklet hűvös, mint egy finn politikus. Ezeknek, valamint a kedvező törvényi kereteknek köszönhetően az ország ideális helyszíne a globális adatközpontok létesítésének, és ebben a szektorban a világ egyik legversenyképesebb országa. A Ficolo egyike azoknak a jelentős finn kolokációs cégeknek, amelyek felismerték Finnország ezen […]