Új tarifarendszer a Magyar Telekomnál

A Telekom új alapokra helyezi lakossági havidíjas mobil portfolióját március 24-étől. A „nagy újítás” az, hogy az ügyfelek maguk állíthatják össze a csomagjukat az alapján, hogy mennyit szeretnének telefonálni illetve mobilinternezetni. Ehhez a négy különböző hangcsomag mellé a rendelkezésre álló öt adatcsomagból választhatnak, így áll össze egyedi díjcsomagjuk.

A legkisebb hangcsomag 80 egységnyi percet és sms-t tartalmaz (egy egység egy perc beszélgetést, vagy egy darab sms-t jelent). A legnagyobb hangcsomag korlátlan beszélgetést és sms-t. A keret túllépése drága mulatság, mert a csomagban foglalt keret felhasználását követően egységesen 35 forint a perc- és sms-díj minden új díjcsomagban. Ami az adatcsomagokat illeti, az ügyfelek 400 MB és 30 GB havi közötti adatmennyiségek közül választhatnak, ha pedig elfogy a havi adatkeret, az ExtraNet opció igénybevételével még ezen felül is további gigabájtokhoz juthatnak. Csodás örömhír a szolgáltató szerint, hogy az utazóknak, hogy az EU-ban is extra költségek nélkül használhatják telefonjukat, például az EU tagországokból Magyarországra indított hívásokra és küldött sms-ekre, illetve internetezésre is felhasználhatók a díjcsomagokban foglalt egységek (percek, sms-ek, adatmennyiség). Továbbá EU roaming helyzetben egyik csomag esetén sem kell hívásfogadási díjat fizetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Előrendelhető a Huawei P10 a Telenornál

ked márc 28 , 2017
Már előrendelhető a Huawei idei csúcsmobilja, a P10 a Telenornál. A Telenornál csak fekete színben elérhető új modell a gyártó tavalyi csúcskészülékénél, a P9-esnél gyorsabb, nyolcmagos processzorral és nagyobb memóriával van felszerelve. 5,1 colos, full-HD felbontású érintőképernyője alatt egy, a korábbinál fejlettebb ujjlenyomat-olvasó található, amely rendkívül gyorsan azonosítja a telefon […]
Huawei

És még ez is...