Új sportcsatorna a Direct One kínálatában

sport fociA Direct One televíziós szolgáltató sportcsatorna kínálatában augusztus elején a megszűnő Digi Sport 1 és Digi Sport 1 HD csatornákat a Match 4 és Match 4 HD csatornák váltják.

A Digi Sport 1 és a Digi Sport 1 HD augusztus 4-ig marad a szolgáltató kínálatában, mivel ezek a csatornák megszűnnek Magyarországon. Rövid szünet után, augusztus 9-én pedig a Direct One szolgáltatónál is indul a Magyarországon augusztus elején most debütáló Match 4 és Match 4 HD sugárzása, ami a focirajongók számára lesz igazi meglepetés. A két sportcsatorna a korábbi, megszűnő csatornák programhelyén lesz elérhető a Plus, illetve a Plus Now csomagok előfizetői számára.

Az új sportcsatorna HD változata, ahogy a Direct One számos egyéb tartalma, helyet kap a Direct Now appban is, amely meglévő és új előfizetőknek egyaránt ingyenesen elérhető: így akár 84 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár öt különböző műsort öt különböző eszközön kövessenek. Az interaktív műsorújságban pedig akár emlékeztetőket is beállíthatunk megnézendő kedvenc sportműsoraikhoz. Így a nyári, programokban dúsabb időszakban sem kell lemaradnunk kedvenc mérkőzéseinkről: azok akár két csobbanás között, vagy a nyaralás estéin, a forróság enyhülésekor, de akár a kempingben is szabadon nézhetők – hiszen a tévéd sem akar otthon ülni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kigyulladt az Ozon orosz online áruház raktártelepe

pén aug 5 , 2022
ShareTweetPinShareKigyulladt az Ozon vezető orosz online kiskereskedelmi áruház elosztó raktártelepe a Moszkva megyei Isztra város közelében, legalább egy ember meghalt, 13-an megsérültek, két személyt pedig eltűntnek nyilvánítottak. A lángok ötvenezer négyzetmétert borítottak el, elfojtásukra a rendkívüli helyzetek minisztériuma közlése szerint 150 tűzoltót, három helikoptert és egy speciális vonatot vetettek be. […]
Ozon webáruház leégése

És még ez is...