Új QD OLED gaming monitort mutatott be a Philips

Philips Evnia 34M2C6500Kiváló képminőséget és kiemelkedő játékélményt biztosít a kivételes vizuális specifikációkkal büszkélkedő Philips Evnia 34M2C6500.

A Philips Evnia 34M2C6500 monitor nagy, 34 hüvelykes (86,36 cm), 1800R görbületű képernyője, WQHD (3440 x 1440) felbontással és QD OLED panellel párosulva valósághű és vizuálisan pontos képélményt nyújt. A monitorral a játékok vizuális élménye kiemelkedő, a színeket ott emeli ki, ahol igazán számít: A Smart Crosshair funkció automatikusan, a játék hátterének megfelelően módosítja a célkereszt színét, így a játékosok jobban célozhatnak. A Philips Evnia 34M2C6500 magával ragadó ívelt kerete nem lenne teljes a QD OLED panel nélkül, amely hihetetlen fényerőt és végtelen kontrasztot biztosít a DisplayHDR TrueBlack 400 tanúsítványnak köszönhetően.

A számos egyéb, a képélményt kiemelkedővé tevő funkciót tartalmazó Philips Evnia 34M2C6500 monitor VESA ClearMR 9000 tanúsítvánnyal is rendelkezik: ez az egyik legmagasabb szintű elmosódásgátló garancia. Ez a monitor a valódi 10 bites kijelzőjének köszönhetően simább képi megjelenítést biztosít, így egy ez egy átfogó színfókuszú monitor, amely játékra készült. A kijelző magával ragadó és személyre szabott játékélményt biztosí. A Philips Evnia 34M2C6500 funkcióarzenálját tovább bővítve az egyik legjobban személyre szabható elem az Ambiglow világítása.

A fények nem csak a színüket változtatják, hanem játék közben követni tudják az hang- és videótartalmakat is; ezáltal teljesen személyre szabott és divatos játékélményt nyújtanak. Az Ambiglow világítás mellett a Philips Evnia 34M2C6500 175 Hz képfrissítési sebességgel is rendelkezik, amely nagy teljesítményt és zökkenőmentes játékot nyújt. A Philips Evnia 34M2C6500 ergonomikus, állítható magasságú lábazata lehetővé teszi a játékosok számára, hogy monitorukat a legkényelmesebb pozícióban rögzítsék. Végül, de nem utolsósorban ez a monitor SmartImage játékmóddal is rendelkezik, amelyet kifejezetten arra optimalizált, hogy minden játékos élményét tovább fokozza.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hollandiába költözik az OXO Technologies

pén jún 21 , 2024
Az OXO Technologies Holding Nyrt. közgyűlése második döntésével is jóváhagyta a Társaság székhelyének áthelyezését Budapestről a hollandiai Rotterdamba. A székhelyáthelyezés jogi folyamata ennek megfelelően a következő hónapokban zárul, mindez azonban nem érinti a társaság részvényeinek BÉT Xtend piacon történő kereskedését, amely ez alatt az időszak alatt és a székhelyáthelyezést követően […]
Oszkó Péter, az OXO Technologies igazgatósági elnöke

És még ez is...