Új Pocketbook a piacon: aki a nagyot szereti, rossz ember nem lehet

konyvxA Pocketbook legújabb e-Ink technológiájú könyvolvasóját azok fogják szeretni, akiket eddig a kis, zsebméret tartott vissza az e-könyvek olvasásától. Az új Pocketbook InkPad képernyőmérete megegyezik egy átlagos könyvlapéval, lényeges különbség azonban, hogy segítségével a valaha elolvasott és elolvasni kívánt összes könyvünket magunknál hordhatjuk, a mindössze 350 gramm súlyú kütyüvel. A PocketBook Inkpad 162,4х121,8 mm-es kijelzőjén átlagosan 220 szó jeleníthető meg oldalanként 40-es betűmérettel, ami nagyjából megegyezik egy hagyományos papírkönyv oldalaival.

1600×1200-as felbontással és 250 dpi-vel a PocketBook Inkpad kategóriájában a legjobb képminőséget biztosítja, amelynek köszönhetően minőségi romlás nélkül tetszőlegesen nagyíthatjuk a szövegeket. Teljes mérete 195,5х162,8х7,3 mm, tömege pedig mindössze 350 gramm – a maximum 32 gigásra bővíthető négy giga belső memóriájának köszönhetően ezen a nyári magazin méretű készüléken több mint kétezer könyv tárolható. Az 1 GHz-es processzorral és 512 megabájt RAM-mal rendelkező készülék egyetlen töltéssel hetekig képes működni. Ehhez elegendő a beépített 2500 mAh-ás akkumulátor. A készülék háttérvilágítással, jegyzet funkcióval és előre telepített szótárakkal – többek között angol‒magyar (6:3) szótárral – is rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kroes: Európát is visszavetheti az internetadó

sze okt 29 , 2014
Neelie Kroes kedden ismét megerősítette, hogy a gyakorlatban működésképtelennek, következményeiben és kihatásaiban pedig károsnak ítéli a magyarországi internetadót, mint ami szerinte az európai növekedési kilátásokra is kiható negatív precedenst teremthet. Az EU digitális politikai biztos véleményét szóvivője tolmácsolta a Bizottság déli sajtóértekezletén. Kroes a hétvégén több twitteres üzenetében is támogatásáról […]