Új partnerekkel és szolgáltatásokkal bővül az Intercloud felhőhálózat

felhoxA Cisco harmincöt független szoftverszállítóval kötött partneri megállapodást az Intercloud felhőhálózat bővítésének céljából. Ezen túlmenően a San Diego-i Cisco Live konferencián tíz Intercloud partner jelentette be, hogy a Cisco Intercloud Fabric technológiára épülő új hibrid felhőszolgáltatásokat indítanak. A Cisco mindemellett bemutatta legújabb hibrid felhő alapú fejlesztéseit is, amelyek között új biztonsági szolgáltatások, a különböző felhők jobb menedzselhetőségét szolgáló megoldások és további hypervisorok támogatása is megtalálható.

Ráadásul 2015 őszétől indul a Cisco Intercloud Marketplace. Ezen keresztül a Cisco és a független szoftverszállítók olyan új felhőszolgáltatásokat nyújtanak, mint a következő generációs fejlesztői platform, big data és elemzés, valamint IoE felhőszolgáltatások.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A LinkedIn-nek annyi

sze júl 8 , 2015
Munkatársaim.hu néven új közösségi oldalt indított a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az álláskeresők már azelőtt a lehető legjobban megismerhessék az adott munkakörnyezetet, mielőtt elfogadnának egy konkrét pozíciót; illetve a kapcsolati hálójukat is hatékonyabban használhassák a keresés és kiválasztás ideje alatt. Az online állásportál által fejlesztett közösségi portál egészen új szemlélettel […]

Friss, ropogós