Új OKI készülékek: hagyományostól a legkreatívabb nyomtatásig

tesztMár elérhetőek az OKI legújabb termékei, a C911dn A3-as, színes nyomtató és a Pro Series sorozat Graphic Arts készülékei. Az új készülékek kiemelkedő gyorsasággal látják el a színes, nagy felbontású nyomtatási feladatokat, és képesek a legkülönfélébb nyomathordozók kezelésére. Az eszközök alkalmasak a megszokott munkáktól kezdve a kreatív irodai felhasználáson át a grafikai stúdiók, illetve designügynökségek nagy példányszámú nyomtatási igényeinek kiszolgálására.

A nagy teljesítményű C911dn A3-as, színes LED nyomtatóban akár 1200×1200 dpi minőségben, ötven oldal/perces sebességgel képes nyomtatni, ami a piacon jelenleg elérhető versenytársaihoz képest negyven százakkal gyorsabb nyomtatást jelent. Az egyoldalas nyomtatásban 360 g/m², kétoldalasban pedig akár 320 g/m² vastagságú médiát kezelő C911dn számos különféle színes nyomat előállítására használható. A berendezés papírkapacitása hattálcás kivitelben maximum 2950 lap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A szomszéd Telekomja nem mindig zöldebb

pén nov 27 , 2015
A Magyar Telekom Csoport (beleértve külföldi leányvállalatait, a Makedonski Telekomot és a Crnogorski Telekomot is) a hazai nagyvállalatok közül elsőként, az európai vezető távközlési szolgáltatók közül az elsők között teljes mértékben karbonsemlegessé vált. A vállalat modernizálta hálózatát és adatközpontjait, növelte a hibrid és az elektromos autóinak arányát a céges autóflottájában, […]