Új multifunkcit mutatott be a Canon

canonA Canon PIXMA nyomtatócsaládjának új tagja, a PIXMA MX495 a gyártó szerint a lakásokba és kisebb irodákba egyaránt ideális. Az MX495 egy olyan multifunkciós eszköz, amely egyaránt alkalmas nyomtatásra, másolásra, szkennelésre és faxolásra is, és mindezt elérhető áron kínálja. Az integrált wifi révén az MX495 egyszerre több asztali számítógéphez, notebookhoz és vezeték nélküli eszközhöz csatlakoztatható. Kiváló választás, ha dokumentumok, pdf-állományok, e-mailek vagy bemutatók nyomtatására van szükség, de akkor is jól jön, ha egy-egy fényképet szeretnénk kitenni a falra. Az Apple AirPrint és Google CloudPrint kompatibilitás, valamint a PIXMA Printing Solutions alkalmazás használata révén a felhasználók mindig könnyedén csatlakozhatnak a készülékhez.

Az MX495 emellett a Canon PIXMA Cloud link használatára is képes, ami lehetővé teszi a dokumentumok és képek kinyomtatását olyan felhőszolgáltatásokból, mint a Google Drive, Dropbox, Facebook és OneDrive. A felhasználók dokumentumaikat jpeg és pdf formátumban is beolvashatják, amelyeket aztán könnyedén a felhőben található fiókjukra vagy okoseszközeikre menthetnek a PIXMA Printing Solutions alkalmazással. A dokumentumok beolvasás után e-mailben, csatolmányként is elküldhetők. Az MX495 emellett Hozzáférési pont módban (Access Point Mode) is működik, így az okostelefonok és táblagépek internetkapcsolat nélkül is összekapcsolhatók a nyomtatóval. A szerkezet hihetetlenül nagy felbontású képek nyomtatására alkalmas, hiszen mindössze 0,000000000002 liternyi tintacsepp felhasználásával akár 4800 dpi felbontás is elérhető. Összehasonlításképpen fontos tudni, hogy nyomdai célokra a 300 dpi, vagy annál nagyobb felbontású képek alkalmasak.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nemzetközi robotprogramozási verseny: magyar kudarc

hét febr 9 , 2015
Mit is mondott a robotika atyja, Isaac Asimov: tanulni, tanulni, tanulni!  Na, jó nem mondta, de hogy a magyar diákok annyira gyengén szerepeljenek a debreceni robotikai versenyen, amiatt tényleg nem Leninnek kell szégyellnie magát. Két cseh, egy lengyel és egy szlovákiai magyar csapat képviseli majd a közép-európai régiót a First […]