Új magyar üzleti közösségi platform indult

Magyar fejlesztésű üzleti közösségi platform indult útjára május 10-én, a Brillit célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozóknak a lehetséges piaci partnerek felkutatásában és összekapcsolásában. A szoftvert fejlesztő Brillit Hungary Kft.-t 2015 júliusában alapították, a társaságot hárommillió forint alaptőkével hozták létre. Kovácsné Szabó Erzsébet, a cég ügyvezetője és alapító társtulajdonosa elmondta: saját tapasztalataikból indulva kezdtek az üzleti közösségi hálózat rendszerének fejlesztésébe.

A brillit.com portálon regisztrálók egyetlen gombnyomással képesek lesznek több cégtől egyszerre árajánlatot kérni, vagy egy számukra új társaság beszerzésére ajánlatot tenni. A rendszer használata mindenki számára ingyenes, ám ekkor csak bizonyos mennyiségű árajánlat küldhető vagy beszerzés indítható, a korlátlan mennyiségű szolgáltatást tartalmazó csomag már előfizetéshez kötött, de lehetőség van egyes adott szolgáltatások megvásárlására is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

DVB-T: érdekes lenne, ha nem az Antenna Hungária nyerne

pén máj 17 , 2019
Egyetlen jelentkezőt, a jelenlegi szolgáltatót, az állami tulajdonban lévő Antenna Hungária Zrt.-t vette pályázati nyilvántartásba a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az országos földfelszíni digitális televízió-műsorszóró hálózatok lejáró üzemeltetési jogosultságának megszerzésére kiírt pályázaton – közölte az NMHH. Az eljárás következő szakaszaként a hatóság megkezdi az ajánlat tartalmi vizsgálatát, amelynek […]
antenna

És még ez is...