Új LTE fejlesztéseket mutatott be a ZyXEL

Treso-TamasA Mobil Világkongresszuson muttata be „Connected Home”, azaz összekapcsolt otthon koncepcióját a ZyXEL. Fejlesztéseivel a tajvani gyártó elsősorban a felhasználók integrációját, a felhő alkalmazások egyszerűsítését, valamint a mobilsávszélesség lefedettségének maximalizálását célozza meg. A vállalat egyik kiemelt terméke, az LTE4506 router minden modern igényre választ adó teljesítményt nyújt az otthoni hálózatokban – támogatja a 802.11ac sávot, a legújabb 11ac wifi technológiával duális wifi szolgáltatásokat biztosít, és egyszerre 32 felhasználót képes biztonságosan kiszolgálni.

A 4G és LTE-A képes wifi HomeSpot Router az egyetlen olyan eszköz az otthoni mobil router kategóriában, mely az LTE 6. csoportba tartozik, és 300Mbps sebességgel továbbítja az adatokat. Az eszköz kompatibilis LTE, DC-HSPA+/HSPA/UMTS és EDGE/GPRS/GSM rendszerekkel is, és kétszer olyan gyorsan működik, mint a 4. csoportba tartozó hordozható korábbi modellek. Az eszközhöz micro USB csatlakozó, rugalmas töltés és gigabit LAN port is tartozik, ezzel ideális lehet bármilyen családi házhoz vagy kisvállalkozáshoz, ahol gyors és megbízható internet-csatlakozásra van szükség. „Az LTE4506 elsősorban az otthoni felhasználóknak készült. Gyorsabb hálózati csatlakozást, egyszerű telepítést tesz lehetővé, emellett kezelni képes az olyan nagy adatforgalmat generáló tevékenységeket is, mint a mobilvideó streaming, a HD tartalmak vagy az online játékok” – mondta Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jön a GameFly Streaming az LG webOS okostévékre

pén márc 4 , 2016
Az LG Electronics globális együttműködési megállapodást kötött a GameFly-jal, az előfizetéses konzoljátékok vezető streaming szolgáltatójával. A partneri kapcsolat révén az LG webOS operációs rendszerrel működő okostévéken világszerte — beleértve Magyarországot is — elérhető lesz a GameFly Streaming alkalmazás, amely elhozza a GameFly prémium konzoljátékait a nappalinkba anélkül, hogy játékkonzolra vagy […]

És még ez is...