Új liliputi nyomtató az Epsontól

epsonAz Epson bemutata a világ egyik legkisebb és legkönnyebb A4-es tintasugaras nyomtatóját, a WorkForce WF-100W készüléket. A készülék a beépített akkumulátorának köszönhetően bárhol utántölthető USB kábel vagy a mellékelt tápegység segítségével. Mérete 309x154x61 mm, súlya csupán 1,6 kg. Ez az egyetlen hordozható nyomtató, amely LCD képernyővel rendelkezik és az összes színhez pigment tintát használ, amivel tartós, gyorsan száradó és elkenődés-mentes nyomtatást kínál. A WF-100W nyomtató az egyedüli olyan modell a kategóriájában, amely wifi kapcsolattal rendelkezik és Epson iPrint, Epson Email Print és Epson Connect funkciókat is biztosít.

A készülék egyaránt kompatibilis a Google Cloud Print és Apple AirPrint szolgáltatásokkal. Tulajdonságaiból adódóan a WF-100W ideális üzletkötők, szerelők és bármely vállalkozás számára, ahol dokumentumokat, számlákat és szerződéseket kell nyomtatni az irodán kívül, hiszen járműben éppúgy használható, mint lakásban vagy irodában. Bár a WF-100W készüléket útközben történő használatra tervezték, a wifi kapcsolatnak és az egyedi kialakításának köszönhetően vonzó lehet az olyan irodák recepciója számára, ahová esztétikus és kisméretű nyomtatót keresnek — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Klassz: saját routered kémkedik utánad

ked szept 16 , 2014
Az internetre kötött, népszerű otthoni szórakoztató elektronikai berendezések komoly veszélyt jelentenek a felhasználók számára, a szoftverükben található sérülékenységeknek és az alapvető biztonsági intézkedések hiánya miatt — jelentette ki David Jacoby. A Kaspersky Lab biztonsági elemzője rejtett kémfunkciókat talált a routerében. A szekértő szerint az összes otthoni eszköz számára vezeték nélküli […]
router

És még ez is...

Friss, ropogós