Új IXUS fényképezőgépek a Canontól

canonA Canon az IXUS 285 HS, az IXUS 180 és az IXUS 175 ultrakompakt digitális fényképezőgépeivel tovább bővíti az IXUS-termékvonalát. Ennek tagjai a Canon legvékonyabb kompakt fényképezőgépei – ideális társak a mindennapi használathoz, és bármilyen helyzetben jól alkalmazhatók. Könnyen zsebre vágható méretük dacára lenyűgöző képminőséget biztosítanak fotózás és videózás esetén egyaránt. Ezen kívül egyedi kreatív funkciókat és elődeiknél jobb csatlakoztatási lehetőségeket kínálnak. Mindhárom új IXUS modell ultraszéles látószögű objektívvel, valamint nyolcszoros, tízszeres és tizenkétszeres optikai zoommal rendelkezik.

Ez utóbbit ráadásul tovább lehet növelni a ZoomPlus funkcióval, s így a felhasználók optimális minőségben tudnak még közelibb képeket készíteni, az intelligens zoomolás pedig a kereten belül lévő emberek száma alapján magától állítja be a képkivágást. Mindhárom modellen megtalálható egy dedikált Movie Record-gomb, amelynek segítségével videók készíthetők egy gombnyomásra. Az IXUS 285 HS és az IXUS 180 egyaránt intelligens képstabilizátor technológiával rendelkezik, amely folyamatosan az adott témához igazodik, s ezzel garantálja, hogy még menet közben is a legjobb minőségűek legyenek a képek és a videók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Aranyláz az Antenna Hungáriánál

pén jan 8 , 2016
Az Antenna Hungária Zrt. és a Discovery Hungary Kft. megállapodásának köszönhetően 2016. január 8. és 25. között az összes MinDig TV néző – közel 800 ezer háztartás – ingyenesen élvezheti a Discovery Channel műsorát. A kódolatlan időszakban, január 14-től látható az Aranyláz Alaszkában hatodik évada, amelyben a szereplőknek a nagy […]

Friss, ropogós