Új it-állásportál érkezik Magyarországra

Szeptember 30-tól Magyarországon is elérhető a No Fluff Jobs állásportál, amely kifejezetten az informatikusokat célozza. Az oldal új megoldásokat hoz a hazai it-toborzásba: a hirdetéseknek kötelezően tartalmazniuk kell a bértartományt, valamint a technológiai stacket, tehát a technológiai környezetre vonatkozó információkat is. A No Fluff Jobs egy informatikai állásportál, amelynek különlegessége, hogy egységesített és összehasonlítható álláshirdetéseket kínál. A céget az egyszerűség, az átláthatóság és a hatékonyság irányelvei vezetik, amelyek kulcsfontosságú sikertényezők az it-toborzás szokásainak megváltoztatásában.

A No Fluff Jobs a Ringier Axel Springer Media AG állásportál-portfóliójának tagja. A céget 2014-ben alapították a lengyelországi Gdanskban, 2018 májusában pedig a Ringier Axel Springer Media AG megvásárolta a No Fluff Jobs részvényeinek 44 százalékát. A No Fluff Jobs magyarországi bevezetésével a Ringier Axel Springer Media bővíti állásportál kínálatát a piacon. A Profession.hu szintén a cégcsoporthoz tartozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hatmillió dolláros befektetést kap Shapr3D

pén okt 4 , 2019
Befektetők hatmillió dollárral szállnak be a budapesti székhelyű Shapr3D Zrt.-be – közölte a társaság. A cég applikációja segítségével internet nélkül, akár utazás közben, gyorsan és egyszerűen lehet térbeli modelleket készíteni. A megoldás minden nagyobb CAD programmal kompatibilis. A Shapr3D applikációt már a világ 150 országában használják. Az amerikai piac mellett […]

Friss, ropogós