Új irodai és tantermi projektorok az Epsontól

projektorAz Epson bemutatta a hordozható projektorainak új családját, amelynek tagjai speciális csatlakoztatási és hálózati funkciókkal rendelkeznek. A projektorokat a tárgyalókban és az osztálytermekben való használatra tervezték, de az otthoni és irodai környezetben is megállják a helyüket. A kisméretű és könnyű, hordtáskával kapható projektorok (EB-X27, EB-W29, EB-98H, EB-955WH és EB-965H) előnye, hogy egyszerűen és kényelmesen szállíthatók a tárgyaló- vagy osztálytermek között.

A készülékcsalád minden tagja 3LCD-technológiát használ, valamint egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátást biztosít. A 10000:1 kontrasztarány tiszta képrészleteket garantál, miközben a különböző valós felbontásoknak köszönhetően a modellek rugalmas elhelyezést és vetítési távolságot kínálnak. A projektorok a legújabb digitális eszközökkel és a régebbi, analóg termékekkel is használhatók, ezért nincs szükség a régebbi hardverek cseréjére.

Az iProjection QR-kód-olvasó segítségével teszi lehetővé, hogy a felhasználók okostelefonjukkal vagy táblagépükkel egyszerűen csatlakozzanak: a QR-kód beolvasása után a kiválasztott tartalmat a projektorok kivetítik. Az MHL kompatibilitásnak köszönhetően az okostelefon tartalma még nagyobb vetítőfelületen jeleníthető meg. A további rugalmasság érdekében a termékcsalád vezetékes LAN-csatlakozással és opcionális wifi csatlakoztathatósággal is rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

N. Nikoletta túl korán kezdte

csü máj 7 , 2015
A rendőrök gyanúja szerint legalább tizenegy személyt csapott be az a fiatal nő, aki internetes oldalalakon különböző mobiltelefonokat és CD-ket kínált eladásra. A rendelkezésre álló adatok alapján a hirdetésekre az ország több pontjából is jelentkeztek a gyanútlan vevők, akik bár banki átutalás útján elküldték a vételárat, a termékeket nem kapták meg. […]
börtön