Új Huawei Watch frissítések érkeztek

huawei-watchA Huawei Watch új Bluetooth kommunikációt lehetővé tevő funkciója mától elérhető az okosórák egy részén az Android 6.0.1. verziójával. A frissítések 2016. március 10-ig válnak elérhetővé az összes Huawei Watch készüléken. Ez az új funkció lehetővé teszi, hogy telefon “nélkül” lehessen a készülék segítségével beszélgetéseket folytatni. Azaz a beszélgetés az óra hangszóróján és mikrofonján keresztül történik, nem szükséges hozzá elővenni a telefont.

A Huawei Watch a Bluetooth kommunikáción kívül még két új funkcióval bővült: az egyik a hang és a zenelejátszás funkció, a másik pedig egy olyan funkció, amely elsötétíti az óra számlapját abban az esetben, ha a felhasználó a csuklóját leengedi. Az új eszköz pulzusmérője is pontosabbá vált, és a lépésszámlálót is tovább fejlesztette a cég. A Bluetooth, továbbá a zenelejátszás hangszóró mód kizárólag az Android platformon érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A távközlés gigászai innovációs szövetséget kötöttek

ked márc 8 , 2016
A Barcelonában megrendezett Mobil Világkongresszus keretében került sor a Négy év múlva (Four Years From Now – 4YFN) technológiai és startup eseményre, ahol a Deutsche Telekom (hub:raum), az Orange (Orange Fab), a Singtel (Singtel Innov8) és a Telefónica (Telefónica Open Future) innovációért felelős csapatai életre hívták a Go Ignite elnevezésű […]

Friss, ropogós