Új hálózati „védőpajzs” a Zyxeltől

A Zyxel bemutatta új, AiShield hálózatbiztonsági szolgáltatását. A MultyX és Multy Plus eszközök mellé használható alkalmazás az egyre kifinomultabb zsarolóvírusokkal és a rosszindulatú szoftverekkel veszi fel a harcot. Az AiShield a Zyxel mesterséges intelligencia alapú felhő biztonsági adatbázisának segítségével nyújt védelmet a hálózatot érő támadások, például a vírusok, az adathalász kísérletek vagy a rosszindulatú szoftverek ellen. A biztonsági szolgáltatás az összes csatlakoztatott eszközre kiterjed, ezért az otthonok vagy vállalkozások hálózatának minden pontja képes ellenállni a virtuális támadásoknak.

„Lassan ott tartunk, hogy az emberek már azt sem tudják, biztonságos-e használni az Internetet egyáltalán” – véli Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. „Az intelligens eszközök elterjedésével az adatvesztések, a személyazonossággal való visszaélések vagy az ennél is súlyosabb esetek egyre gyakrabban fordulhatnak elő. Ezért megalkottuk az AiShield-et, hogy az emberek egy könnyen használható megoldás segítségével átvehessék az irányítást a hálózatuk, az eszközeik és az otthonuk felett.”- tette hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Radetzky: indul a Magyar Katolikus Rádió mobiltelefon-alkalmazása

pén nov 15 , 2019
Mobiltelefon-alkalmazást fejlesztett a Magyar Katolikus Rádió, amelyen az élő rádióműsor mellett tematikus csatornák és több új funkció is elérhető – közölte Radetzky András, a rádió vezérigazgató-helyettese. Radetzky kiemelte: az alkalmazással a rádió lebontja a nem országos lefedettségű rádió földrajzi korlátait. Ismertette: az ingyenes, Android és iOS rendszerű telefonokra is letölthető […]
rádió

És még ez is...