Új gateway-családdal jelentkezett a ZyXEL

ZyXEL-routerA tajvani ZyXEL bemutatta új, kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett átjáró (gateway) sorozatát. Az SBG családba tartozó modellek, az SBG3300-N, SBG3500-N és SBG3600-N névre keresztelt eszközök az összes olyan kulcsjellemzővel rendelkeznek, amire egy multifunkcionális hálózatnak szüksége lehet. Az átjárók alaptevékenységük mellett WAN host eszközként is működnek – képesek támogatni a sávszélesség-csatlakozások legtöbb fajtáját, úgymint az ADSL-t, a VDSL-t, az Ethernetet vagy a mobil hálózatokat. A modellek a Small Form (SFP) interfész kapcsolatnak köszönhetően sokkal nagyobb távolságokat képesek lefedni, mint az eddigi Gigabit Networkös társaik.

Az SBG3600-N egyúttal tovább bővíti a mobil opciókat az LTE multi band képességével (3G és LTE dual módban), az okostelefonos lefedettség maximálisan kihasználására. A sorozat támogatja a továbbfejlesztett VDSL2 funkciót, és a 100 megabitre megemelt internetsebességet kihasználva képes az ADSL kapcsolatokat VDSL-be konvertálni. Az SBG3300-N Virtuális Privát Hálózatának (VPN) funkciója a távoli dolgozók és az irodai hálózat között biztonságos kapcsolatokat alakít ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Május közepével szűnik meg az OLX

pén ápr 10 , 2015
Megkezdődött Magyarország két legnagyobb apróhirdetési oldalának, az OLX-nek és a Jófogásnak az összeolvadása – közölte a Jófogás.hu csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint májustól egyetlen piactéren találkozhatnak a hirdetők és a vásárlók. Az OLX.hu május elejéig még él, de ott új hirdetést már nem lehet feladni. Május 9-től az aktív […]
apróhirdetés