Új gaming fejhallgatókat mutatott be a Philips

Phillips TAGH401 BL headsetSose gondoltuk volna, de a fogyasztói igények kielégítésére történő folyamatos összpontosítás és persze a csodás műszaki szakértelem együttesen vezetett a Philips Gaming portfólió első gaming headset sorozatának bevezetéséhez. A TAGH301BL és TAGH401BL modellek közös nevezője a kis súly, a fület lefedő kialakítás, az állítható fejpánt és a puha párnák optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosítanak a gyártó szerint. A TAGH301BL csupán 211 gramm súlyú. A headset 1,8 m hosszú, univerzális 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott kábellel rendelkezik. A könnyen hozzáférhető, többfunkciós távirányító (némító kapcsolóval) és a tiszta hangzású mikrofon pedig egyaránt megfelel a játékosok és a profik igényeinek. A mindkét fülrészben található 40 mm-es neodímium hangszóró torzításmentes és ezzel egy időben tiszta hangzást valamint gazdag, erőteljes basszust biztosít. A részletek élvezetéhez a zárt hátlap-kialakítás nagyszerű hangszigetelést biztosít; a hangszigetelés elengedhetetlen, ha zajos környezetben játszik, így a zavaró tényezők ellenére teljes mértékben a tevékenységére koncentrálhat.

A nagyobbik testvér a Philips TAGH401BL headset. A természetes és átlátható hangélmény érdekében a pontos térbeli pozicionálással rendelkező professzionális és elismert Dirac HD/3D hangtechnológia komoly hangminőség-javulást biztosít. Ez a funkció a Windows PC felhasználók számára érhető el, akik a telepítés után közvetlenül a távirányítóval vezérelhetik a 3D és HD technológiát. Ezek a precízen kiegyensúlyozott hangszórók több játékban is segíthetnek. A 250 gramm súlyú headset állítható fejpánttal rendelkezik, amely a fejpánt beállításának, a puha párnáknak és a hűsítő érzésű PU memóriahab fülrészeknek köszönhetően optimális illeszkedést és hosszú viselési kényelmet biztosít. A 2,5 méteres kábel USB 2.0 csatlakozóval végződik az intuitív csatlakoztatás és a nagy sebességű adatátvitel érdekében, továbbá beépített távvezérlővel rendelkezik a hangszóró hangerejének és mikrofon némítása céljából. A vezetéken található vezérlésen keresztül a térhatású hangzást is könnyen átkapcsolhatja sztereó, 3D és HD között. Nincsenek többé hirtelen hangos átváltások, mivel a beépített vezérléssel a hangerő azonnal beállítható.

A Philips TAGH301BL és a Philips TAGH401BL 2021 augusztusától lesz megvásárolható 38 és 60 euró ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gondolnád? Képzésekkel segíti a munkavállalók elhelyezkedését a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal

vas aug 8 , 2021
Informatikai ismereteket nyújtó képzésekkel segíti a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a munkavállalók elhelyezkedését, vissza nem térítendő uniós források felhasználásával. A hivatal közleménye szerint az alacsony iskolai végzettségűeknek szóló kiemelt projektben mintegy 230 ezer embernek biztosítottak lehetőséget alapszintű digitális kompetenciák elsajátítására, fejlesztésére 23 milliárd forint európai uniós támogatás felhasználásával a […]

Friss, ropogós