Új gamer monitort dobott a piacra az AGON by AOC

AOC GAMING C27G2Z3-BK monitorAz AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor és it-kiegészítő márkája – kitörő örömmel jelentette be az AOC GAMING C27G2Z3/BK modellt, egy ívelt 27 hüvelykes (68,6 cm) Full HD monitort.

A gamerek számára tervezett C27G2Z3/BK 280 Hz-es képfrissítési sebességgel, akár 1 ms GtG és 0,5 ms MPRT válaszidővel, valamint 1500R görbületű, nagy kontrasztú Fast VA panellel rendelkezik. A 27 hüvelykes AOC GAMING C27G2Z3/BK 1500R görbülete természetesebb és kényelmesebb megtekintési élményt nyújt, csökkentve a szem megerőltetését és fáradását a hosszabb játékmenetek során.

Villámgyors kijelző

A kijelző villámgyors 280 Hz képfrissítési sebességével felülmúlja a jelenlegi 240 Hz-es esport-szabványt, és rendkívül gördülékeny játékmenetet biztosít, ezáltal a játékosok a gyors tempójú versenyműfajokban némi előnyre tesznek szert. A legmagasabb overdrive beállítás használatával a monitor akár 1 ms GtG reakcióidőre is képes, ami biztosítja, hogy a szellemképek és a mozgási elmosódások gyakorlatilag megszűnjenek, miközben éles és tiszta képi megjelenítést biztosít. A még zökkenőmentesebb élmény érdekében a C27G2Z3/BK modell MBR (Motion Blur Reduction) beállítással rendelkezik, amely egy stroboszkópos háttérvilágítással 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time – Mozgókép válaszidő) értéket tesz lehetővé, tovább javítva ezáltal a mozgás tisztaságát.

Nagy kontrasztú képi megjelenítés

A 4000:1 magas kontrasztarányával az AOC GAMING C27G2Z3/BK Fast VA panelje kiváló képminőséget biztosít, mély feketéket és élénk színeket jelenít meg. A HDR10 megfelelésnek köszönhetően a monitor a fényerő és a színszintek szélesebb skáláját képes megjeleníteni, kiemelve a legfinomabb részleteket a sötét és világos jelenetekben egyaránt. A Full HD felbontás (1920×1080) finom egyensúlyt teremt a vizuális letisztultság és a teljesítmény között, így még a középkategóriás GPU-k is képesek kihasználni a monitor 280 Hz képfrissítési sebességét.

Szakadozástól mentes játék

A kép szakadozásának és akadozásának kiküszöbölése érdekében a monitor támogatja az Adaptive-Sync technológiát, amely a zökkenőmentes és gördülékeny játékélmény érdekében szinkronizálja a monitor képfrissítési sebességét a GPU kimenetével. Ez a technológia mind az NVIDIA, mind az AMD GPU-kkal kompatibilis, így a felhasználók nagy többsége élvezheti a zökkenőmentes játékot.

Ergonomikus kialakítás

A C27G2Z3/BK stabil és ergonomikusan állítható lábazattal rendelkezik, 130 mm-es magasságállítással, döntési- és forgatási funkcióval, így minden felhasználó megtalálhatja a beállításának megfelelő tökéletes betekintési szöget. A monitor vékony kávájának köszönhetően vonzó kiegészítője lehet bármely gaming helyiségnek, míg a VESA konzol kompatibilitás további rugalmasságot biztosít a falra szereléshez vagy a többmonitoros elrendezésekhez.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ilyen árakon vehetsz most Xbox One kontrollert használtan

vas jún 23 , 2024
A játékosok körében továbbra is igen népszerűek az Xbox One kontrollerek, különösen a használt piac dübörög. Akár a legújabb modellek is beszerezhetőek így, a bolti árnál gyakran jóval alacsonyabban, mégis kiváló minőségben. A következőkben szó lesz az Xbox One konzolokról, a játék történetéről, valamint azt is igyekszünk összefoglalni, hogy jelenleg […]
konzolkiraly.hu

És még ez is...