Új Fujitsu megoldás a digitális csalás és kalózkodás ellen

A Fujitsu DocumentFlow csalásellenes webalkalmazása blokklánc-technológiával ellenőrzi bármely digitális fájl vagy tartalom – dokumentum, video- vagy hangfájl, kép vagy szinte bármely alkalmazásból származó állomány – érvényességét.

A gyártó szerint a Fujitsu DocumentFlow nagymértékben csökkenti a dokumentumokkal kapcsolatos csalás és kalózkodás előfordulását, mivel az alkalmazás képes észlelni, ha egy digitális fájlt manipulálnak, törvényellenesen lemásolnak, vagy egyszerűen ellenőrizni, hogy a tartalom megfelel-e a legújabb, jóváhagyott változatnak. A technológia minden digitális fájltípussal együttműködik, és egyértelmű auditútvonalat biztosít bármely dokumentum ellenőrzésére – legyen szó egyetemi diplomáról vagy műszaki tervrajzról. A DocumentFlow azonnal megjelöli és megcímkézi a változtatásokat, segít felgöngyölíteni a szerzői joggal védett vállalati és kormányzati anyagok továbbküldését és módosításait. A hivatalos ellenőrzéseket és auditokat is támogató, megváltoztathatatlan auditnaplóban rögzíti, hogy mi történt az adatokkal. A Fujitsu DocumentFlow blokklánc használatával közjegyzői szolgáltatást is nyújt a digitális tartalmakhoz, biztosítva ezzel az összes digitális adat vitathatatlan láthatóságát és követhetőségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megválasztották az év informatikai vezetőit

sze szept 4 , 2019
Idén is a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) éves konferenciáján, az INFOhajón adták át az Év Informatikai Vezetője díjat, valamint a 35 év alatti informatikai vezetők számára alapított Braun Péter-díjat. Augusztus elején immár tizennyolcadik alkalommal ült össze VISZ által felkért zsűri, hogy a beadott pályamunkák, valamint a jelöltek meghallgatása alapján kiválassza […]
taps

És még ez is...