Új fotónyomtatók érkeztek a partyfotósoknak

fenykepeszAz Epson bemutatta első, LCD kijelzővel rendelkező, A/4-es, hatszínű, külső tintatartályos készülékeit, az L850 multifunkciós és az L810 fotónyomtatót. Az ultra alacsony költségű fotónyomtatásra tervezett eszközök megfelelnek a rendezvényfotósok, a fotólaborok, a reklámügynökségek, valamint az olyan oktatási intézmények igényeinek, amelyek számára fontos a gyors és megfizethető fotónyomtatás. Az L850 és az L810 készülékek mindössze 12 perc alatt képesek 10×15 cm méretű színes fotók nyomtatására. Az eszközök A/4-es nyomtatási sebessége fekete-fehér nyomtatás esetén akár 37 oldal/perc, színes nyomtatás esetén pedig akár 38 oldal/perc.

A rendezvényfotósok számára az egyik leghasznosabb funkció, hogy az L850 és az L810 nyomtatóknak nincs szükségük számítógépre a nyomtatáshoz. Az L850 sem a szkennelés, sem a fénymásolás esetén nem igényel számítógépet, ráadásul a készülék közvetlenül a memóriakártyára szkennel. A PictBridge porttal mindkét nyomtató memóriakártyáról és bármilyen fényképezőgépről közvetlenül képes a nyomtatásra. Mindkét eszköz 6,9 cm átmérőjű intelligens LCD érintőképernyős panellel rendelkezik, amely használatával a szkennelés és a nyomtatás további funkcióinak vezérlésére is lehetőség van. Az L850 és az L810 nyomtatók januártól kaphatók 149 990 és 139 990 forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Huawei bemutatta a vízióját

csü jan 8 , 2015
A Huawei több mint száz terméket állított ki a 2015-ös CES szórakoztatóelektronikai kiállításon, beleértve legújabb zászlóshajó okostelefonjait, viselhető okoseszközeit, táblagépeit, mobil- illetve otthoni hozzáférést biztosító eszközeit, okos otthon készülékeit, over-the-top (OTT) megoldásait és járműbe építhető moduljait. A vállalat Huawei és Honor márkájú termékeket is kiállított, többek között a Huawei P7 […]
Huawei

Friss, ropogós