Új digitális jegyzetfüzet a Toshibától

Toshiba-DynaPadA Toshiba bejelentette a dynaPad elnevezésű Windows 10-es tabletet. A készülék 6,9 mm vastag és 549 gramm tömegű – ezért nevezi a gyártó a világ legkönnyebb és legvékonyabb1 30 cm (12”) tabletjének. A dynaPad mobil számítógépként is használható, vékony és könnyű teljes méretű billentyűzettel. A dynaPad WUXGA+ (1920 x 1280) kijelzővel rendelkezik.

A dynaPad, a gyártó szándéka szerint a természetes kézírás komfortját és érzését adja vissza, mint a papír és a toll, ezért választották például a legtöbbet használt B5 méretet. A készülék a WACOM Active Electro-Static (AES) technológiájú tollát használja, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját írásstílusa megtartásával készíthet jegyzeteket, fűzhet megjegyzéseket a dokumentumokhoz, skiccelhet és rajzolhat részletgazdagon és pontosan. A tablet kijelzőjébe épített érintés-érzékelőnek köszönhetően írás közben a véletlen hibák elkerülhetőek. A Toshiba dynaPad 2016 első negyedévétől lesz elérhető Európában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elképesztő újdonságok a Canontól

sze okt 14 , 2015
A Canon, tegnap nyitotta meg EXPO 2015 nevű kiállítását Párizsban. Ezen az ötévente megrendezett eseményen a vállalat áttekintést ad az új stratégiai irányvonalairól, és olyan technológiákat mutat be, amelyekkel tovább tágíthatóak a képalkotás jelenleg meglévő és vélt határai. Rokus van Iperen, a Canon európai, közel-keleti és afrikai tevékenységéért felelős elnöke […]

Friss, ropogós