Új Dell HPC megoldások

serverA Dell bemutatta nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) portfóliójának legújabb fejlesztéseit. A vállalat olyan új innovatív rendszereket alakított ki, amelyeknek célja, hogy egyszerűsítsék a HPC és az adatelemzés általános bevezetését a kutatás, a gyártás és a genomika (a gének kölcsönhatásait vizsgáló multidiszciplináris tudomány) területén. A Dell közleménye szerint a HPC egyre fontosabb tényezővé válik a vállalatok fejlődésében és versenyképességében. A szervezetek általában nem rendelkeznek a szükséges szakértelemmel ahhoz, hogy egy HPC rendszert úgy konfiguráljanak, építsenek ki és helyezzenek üzembe, hogy közben ne veszítsék szem elől valódi tudományos, mérnöki és elemzési céljaikat.

A Dell új kínálata a HPC és adatelemző megoldások olyan családja, amely az egyéni fejlesztésű rendszerek rugalmasságát kombinálja az előre konfigurált, gyári kiépítésű rendszerek egyszerűségével, megbízhatóságával és értékével. A Dell új HPC rendszerei egyszerűbb kialakításúak, és egyszerűen konfigurálhatók és rendelhetők: hetek helyett órák alatt. További előny, hogy az egyes szakterületekhez igazított megoldásokat a Dell mérnökei és szakértői a konkrét tudományos, mérnöki és elemzési terhelésekre tervezték, rugalmas iparági szabványelemek használatával. Előny még, hogy a Dell mérnökei teljes körűen felügyelik a rendszereket, tesztelik és ellenőrzik azokat. További előny, hogy az ügyfelek egy kapcsolattartónál érhetik el a szolgáltatások széles körét és a központosított hardvertámogatást is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Háború a felhő ellen: a Fortinet szerint ronda év jön

sze dec 23 , 2015
Ahogy közeledik a 2016, a Fortinet a nagyteljesítményű kiberbiztonsági megoldások terén piacvezető vállalat -, és annak a fenyegetéseket kutató részlege, a FortiGuard Labs közzétette éves előrejelzéseit a 2016-os várható malware és hálózatbiztonsági fenyegetésekről, trendekről. 3. A felhő, és a virtuális infrastruktúra ellen indított támadások A Venom kódnévre keresztelt sebezhetőség jó […]
felhő