Új Cisco szerverek: a coinbányászok álma válhatott valóra

A Cisco bemutatta legújabb, ötödik generációs UCS szervereit, amelyek jó esetben 86 százalékkal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a gyártó korábbi megoldásai.

Az UCS M5 szerverek új Intel Xeon Scalable processzorokra épülnek, és a korábbi rendszerekhez képest kétszer akkora memóriakapacitással rendelkeznek. A Cisco tesztjei szerint az ötödik generációs UCS szerverek 86 százalékkal nagyobb teljesítményre képesek a korábbi megoldásokhoz képest, amely jelentős előrelépést jelent az olyan adatintenzív munkafolyamatok során, mint a valós idejű elemzések és belső memória alapú számítás. A Cisco jelenleg az iparág legfejlettebb grafikai processzorait szállítja a blade szerverek hatékonyabb működését támogatva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Barcelonai terror: a Vodafone rendes

pén aug 18 , 2017
ShareTweetPinShareA Vodafone sajtóosztálya azt közölte a mínuszos.hu-val, hogy a barcelonai események miatt minden, Spanyolországban roamingoló ügyfele maximum bruttó tízezer forint automatikus jóváírást kap a 2017. augusztus 17-én 18.00 és augusztus 18-án 10.00 között indított hívás- és sms forgalmából. A jóváírás a Magyarországra és Spanyolországon belülre indított nemzetközi hívásokra és sms-ekre […]

És még ez is...