Új akkubajnok Lenovo okostelefon érkezett a Telenorhoz

lenovo-vibeA Lenovo VIBE P1m készülék az átlagosnál kétszer nagyobb akkumulátort kapott, ennek köszönhetően akár kétszer tovább bírja, mint hasonló kategóriájú versenytársai. Az 5 colos, HD felbontású képernyővel rendelkező Lenovo VIBE P1m belsejében 4000 milliamperórás beépített akkumulátor van, amely másfél-kétszer annyi energiát tud tárolni, mint egy tipikus készülékben lévő telep. A nagyobb kapacitású akkumulátornak köszönhetően ez a készülék biztosan nem hagyja cserben használóját a nap végén akkor sem, ha folyamatosan nyomkodják, telefonálnak rajta.

Az új okostelefonra egy külön gombot is szereltek, amelynek bekapcsolásával azonnal aktiválódnak az energiatakarékossági funkciók: ilyenkor a készülék kikapcsol minden olyan nem kulcsfontosságú szolgáltatást, amely feleslegesen merítené a telepet. A VIBE P1m-et emellett gyorstöltési funkcióval is ellátták: negyedórányi töltéssel négy órányi telefonbeszélgetéshez elegendő villamos energia kerül az akkumulátorába. S, ha mindez kevés lenne, a VIBE P1m tervezői a telefont USB on-the-go töltési képességgel is felszerelték: ez lehetővé teszi, hogy tulajdonosa egy USB OTG kábelen akár egy másik telefont, mp3-lejátszót vagy egyéb mobil eszközt is feltöltsön saját mobiljáról.

A Lenovo VIBE P1m ezen kívül egy teljesen átlakos, középkategóriájú telefon: Android 5.1-es operációs rendszerrel, négymagos processzorral, illetve két gigabájt memóriával rendelkezik. A telefon előlapi kamerája öt megapixeles, a hátlapi pedig 8 megapixeles fotókat készít. Alapfelszereltségben 16 gigabájtos tárhellyel rendelkezik, de ez további 32 gigabájttal kibővíthető, ha tulajdonosa vásárol hozzá microSD memóriakártyát. A készüléket november 13-tól a Telenor kínálja: két év hűséggel, MyTariff M díjcsomaggal 25 990 forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Virtuális bűnbarlangot számoltak fel

sze nov 18 , 2015
A kínai rendőrség felszámolta az utóbbi idők legnagyobb – határokon átnyúló – titkos, online szerencsejáték-hálózatát, amely több mint ötszázmilliárd jüanos, vagyis körülbelül 78 milliárd dollárt érő vagyont halmozott fel működése során. A virtuális bűnbarlangot csak a kínai szárazföldön csaknem egymillió regisztrált felhasználó látogatta. A hálózatot működtető szindikátus felügyelete alá több […]

Friss, ropogós