Ügyfélkapu: tíz éve kezdődött

ugyfelkapuAz épp tíz éves Ügyfélkapun már csaknem száz e-szolgáltatás érhető el. A regisztrált felhasználók száma tíz éve folyamatosan emelkedik és idén a második negyedévben várhatóan meghaladja a kétmilliót, március végén ugyanis már több, mint 1 millió 971 ezer regisztrált felhasználója volt a Kormányzati Portálnak. A regisztrációval használható szolgáltatások listája is folyamatosan bővül. Az Ügyfélkapu-regisztrációval rendelkező felhasználóknak hamarosan lehetőségük lesz helyi önkormányzati ügyeket is elektronikusan intézni, hiszen a közeljövőben célegyenesbe forduló Önkormányzati ASP projekt keretében elkészült Önkormányzati Hivatali Portál szintén az Ügyfélkaput használja majd a felhasználók beléptetésére.

Idén megújul és biztonságosabbá is válik az Ügyfélkapu, ugyanis Európai Uniós források felhasználásával megújítják az Ügyfélkapu felhasználói felületét és a regisztrált felhasználóink többféle, magas biztonságú azonosítás közül is választhatnak majd a belépéskor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

InternetKon: itt vannak a kérdések, és a válaszok is

sze ápr 15 , 2015
Az InternetKon. hu oldalon közzé tették azt a húsz témát, amiről a nemzeti konzultáción a keményen dolgozó kisemberek véleményt mondhatnak.  A kérdések mellett közöljük szerkesztőségünk válaszait is. 1. Senki sem vitatja azt a célt, hogy a felhasználók minél olcsóbban jussanak minél jobb minőségű internethez. Ön szerint ennek érdekében csökkenjenek-e az […]

És még ez is...