Ügyelj a fényforrásra: tíz tipp Neil Aldridge-től VII.

ultraviolaA Sony Mobile felkérte a parkőröket, hogy készítsenek fényképeket a vadonban élő állatokról mozgás közben. A fényképezést megelőzően az elismert természetfotós, Neil Aldridge, aki az Év Európai Természetfotósa volt 2014-ben-, tartott kurzust a parkőröknek, megosztotva velük tapasztalatait, amelyekre vadon élő állatokkal való munkája során tett szert.

Próbáld meg a hátad mögött vagy az egyik oldaladon tartani a napot, az alanyt pedig magad előtt. Az alany így nemcsak jó megvilágításba kerül, de a prediktív hibrid autofókuszból is még többet kihozhatsz, ha nem árnyékok között kell megkeresnie a fókuszpontot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem jó most agrártermelőnek, vagy halásznak lenni

hét szept 12 , 2016
Idén ősszel újabb informatikai pályázat jelenik meg a mikro-, kis és közepes vállalkozások számára, amellyel összesen 17,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból, illetve 21,9 milliárd forintnyi kedvezményes hitelből fejleszthetik az infokommunikációs és távközlési – (ikt) eszköztárat – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az MTI-vel. A Modern Vállalkozások programja […]
adathalász

Friss, ropogós