Twitter: mostantól van az USA, a többi a resztli

twitterA Twitter ma több változást jelentett be. Elindították például a Periscope nevű élő, interaktív videoalkalmazást, amellyel egyetlen érintéssel oda “teleportálhat” a felhasználó, ahová csak szeretne, vagy akár privátban sugározhat videót pár embernek vagy akár nyilvánosan az egész világnak is. A Periscope zökkenőmentesen illeszkedik a Twitter szolgáltatásába, így élőben osztható meg mindent a követőkkel. Az alkalmazáson belül készíthetők videók, azokat ott szerkeszthetők és meg is oszthatoók.

Bevezették a csoportos privát üzeneteket is, amelyek használatával bármely nyilvános beszélgetés priváttá alakítható, akár egy, akár két, akár húszan beszélgetnek. A világszerte lévő felhasználóik támogatása érdekében módosították a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi irányelveket. 2015. május 18-tól az Egyesült Államokon kívül élő felhasználóknak az írországi Dublinban lévő Twitter International Company vállalat biztosítja a Twitter szolgáltatásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt az Ubuntu 15.04 asztali, telefonos és IoT kiadása

csü ápr 23 , 2015
Az Ubuntu mögött álló cég, a Canonical bejelentette, hogy e hét ma, azaz 2015. április 23-án elérhetővé teszi operációs rendszerének legújabb, 15.04-es kiadását. Az új verzió asztalra, kiszolgálóra, telefonra, felhőre, illetve „a dolgok internetjére” (IoT) szánt kiadással fog megjelenni. Az új asztali kiadás a szabad irodai szoftvercsomag, a LibreOffice legújabb […]
Linux