Tükör nélkül is díjat kapott a Sony fényképezőgépe: EISA 2020 I.

A Sony idén öt díjat kapott a fogyasztói technológiákra szakosodott Európai Kép és Hang Szövetségtől (EISA). Az egyik az Alpha 7R IV, egy haladó szintű full-frame fényképezőgép.

Az Alpha 7R IV fényképezőgép az első full-frame, tükör nélküli eszköz, melyben 61 millió pixelesi felbontás biztosít elképesztő látványt. Az eszköz az iparág legjobb autófókusz rendszerével, többek közt mesterséges intelligencia által biztosított valós idejű követéssel és valós idejű Eye AF-fel rendelkezik. A fényképezőgép tíz képkocka/másodperc sebesség mellett autófókusz és automatikus expozíciós funkcióra is képes, A fényképezőgép a rázkódásból származó elmosódottságot is minimalizálja, köszönhetően a vázba integrált öttengelyes képstabilizálónak. A precíz elektronikus keresőjével és elképesztően gyors BIONZ X képfeldolgozó processzorával a fényképezőgép egy rendkívül megbízható és alkalmas eszköz, mely sokoldalúságának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen pillanatképet a lehető legmagasabb szinten tud rögzíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Most az Adobe törölgette le a felhasználók fotóit

hét aug 24 , 2020
Az Adobe-nak sikerült úgy frissítenie az iPhone-okhoz és iPadekhez fejlesztett Lightroom képfeldolgozó alkalmazását, hogy az a telepítését követően egyeseknél kitörölte a fotóikat az telefonokról. Az Adobe megerősítette, hogy jóvátehetetlen hibát követtek el, a Lightroom valóban törölte a készülékekről a fotókat. Tovább rontotta helyzetet az, hogy a képek visszaállítására nem találtak […]
Adobe Lightroom

Friss, ropogós