Xiaomi

Keresés

XiaomiA Xiaomi elektronikai vállalat 2010 áprilisában alakult meg, részvényeit 2018. július 9-től forgalmazza a Hongkongi Értéktőzsde (1810.HK). A Xiaomi egy olyan internetszolgáltató cég, amelynek okostelefonjai és intelligens hardverei a „tárgyak internete (IoT)” nevű platformon keresztül csatlakoznak egymáshoz.

A kínai társaság víziója, hogy felhasználóival baráti kapcsolatba kerüljön, és azok szívében elnyerje a „legmenőbb vállalat” címet, ezért a vállalat elkötelezett a folyamatos innováció iránt, egy pillanatig sem tévesztve szem elől a minőség és a hatékonyság szempontjait. A társaság fáradhatatlanul dolgozik elérhető árú, kiváló termékek előállításán, hogy az innovatív technológián keresztül világszerte hozzájáruljon az emberek életminőségének javításához.

A Xiaomi jelenleg a világ negyedik legnagyobb okostelefon-márkája. Ez a cég hozta létre a világ legnagyobb fogyasztói tárgyak internete platformját, amelyhez több, mint 196 millió intelligens eszköz csatlakozik, kivéve az okostelefonokat és a laptopokat. Jelenleg a Xiaomi termékek a világ több mint 80 országában és régiójában vannak jelen, és sokban vezető szerepet töltenek be.

2019 júliusában a Xiaomi először került fel a Fortune Global 500-as listájára, ahol összesítésben a 468., az internetes szolgáltatások és kiskereskedelem kategóriában pedig a 7. helyet érte el. Ezen kívül a Xiaomi a legfiatalabb vállalat a 2019-es Global 500-as listán.


 

Tags:

Next Post

HMS

szo nov 25 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA Huawei új mobil-ökoszisztémája, a Huawei Mobile Services (HMS) mára a világ harmadik legelterjedtebb rendszerévé nőtte ki magát. A HMS alkalmazás-áruháza, az AppGallery folyamatosan bővíti kínálatát a legnépszerűbb hazai és nemzetközi appokkal, együttműködésben a fejlesztőkkel. A HMS jelenleg több mint 170 országban van jelen, havi több mint 490 […]
ZX-81