Xerox

Keresés

Xerox már több mint száz éve folyamatosan definiálja újra a munkahelyi élményt. Kihasználva az irodai nyomtatás és a nyomdaipari technológiák terén elért vezető pozíciónkat a szoftverek és szolgáltatások irányába bővülve hozzuk mozgásba a ma munkaerejét. Az irodától az ipari környezetekig úgy tervezzük különböző üzleti megoldásainkat és pénzügyi szolgáltatásainkat, hogy a mindennapi munkát jobbá tegyük az ügyfeleink számára – függetlenül attól, hogy hol dolgoznak. A Xerox tudósai és mérnökei ma is folytatják innovációs örökségünket, amikor forradalmi technológiákat fejlesztenek a digitális átalakulás, a kiterjesztett valóság, a robotikus folyamatautomatizálás, az adalékanyagok gyártása, valamint az ipari dolgok internete és a tiszta technológiák terén.

A Xerox Magyarország Kft. több mint 25 éve kezdte meg működését hazánkban. A közép-kelet-európai országokat tömörítő CIT régió szerves része, továbbá a piac meghatározó szereplője. A magyar leányvállalat elsődleges profilját a gép-, kellékanyag- és papír-kereskedelem mellett a magas színvonalú üzemeltetési- és szerviz szolgáltatások, illetve az innovatív dokumentumkezelési megoldások képezik.


 

Tags:

Next Post

CareAR

vas dec 3 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareA CareAR, A Xerox Company a szolgáltatási élménykezelés (Service Experience Management – SXM) vezető vállalata. Távoli, élő, vizuális, kiterjesztett valóság (AR) és mesterséges intelligencia (AI) interakciók, utasítások és betekintések révén azonnal elérhetővé tesszük a felhasználók számára a szakértelmet egy zökkenőmentes digitális munkafolyamat-élmény részeként. A CareAR mércét állít az SXM […]
ZX-81