Vodafone

Keresés

A Vodafone vezető távközlési szolgálató Európában és Afrikában. Mint írják magukról: célunk az emberek összekapcsolása egy jobb jövő érdekében. Vezető telekommunikációs szolgáltatóként lehetőségünk van arra, hogy pozitív változásokat vigyünk véghez társadalmunkban. Hálózataink kapcsolatban tartják a családokat, barátokat, vállalkozásokat és kormányokat, és létfontosságú szerepet játszunk a gazdaságok működőképességének fenntartásában, valamint az olyan, kritikus fontosságú szektorok üzemeltetésében, mint az oktatás vagy az egészségügy.

A Vodafone Európa legnagyobb mobil- és vezetékes hálózat-üzemeltetője, a világ legnagyobb IoT kapcsolati szolgáltatója. Afrikai M-Pesa technológiai platformunk pedig több mint 45 millió ember számára teszi lehetővé a mobilfizetésekhez és a pénzügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést. 21 országban működtetünk mobil és vezetékes hálózatokat, és további 48 országban rendelkezünk partnerhálózatokkal. 2020. december 31-i állapot szerint több mint 300 millió mobilügyfelünk van, köztük több mint 27 millió vezetékes szélessávú szolgáltatást igénybe vevő és 22 millió TV ügyfél, továbbá több mint 118 millió IoT berendezéshez biztosítunk kapcsolatot.

Nagyra értékelünk és tiszteletben tartunk mindenkit fajtól, etnikai hovatartozástól, fogyatékosságtól, kortól, szexuális irányultságtól, nemi identitástól, meggyőződésektől, háttértől, kultúrától és vallástól függetlenül. A sokféleség és befogadás iránti elkötelezettségünk központi eleme működésünknek, a nők és általában a társadalom megerősítéséért végzett munkánknak, továbbá az oktatáshoz és a digitális készségekhez való hozzáférés javításáért tett erőfeszítéseinknek.

Emellett jelentős lépéseket teszünk bolygónk védelme érdekében azáltal, hogy 2025-re ötvenszázalékkal csökkentjük az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, amely 2040-re nettó nulla lesz. 2021-ig Európában villamos energiánk 100 százalékát megújuló forrásokból fedezzük, 2025-ig pedig a világ többi részén is elérjük ezt a célt. 2025-re továbbá a szükségtelenné váló hálózati berendezéseink 100 százalékát újrafelhasználjuk, továbbértékesítjük vagy újrahasznosítjuk.


Tags:

Next Post

eSIM

pén nov 24 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareAz eSIM előnyei közt szerepel a fenntarthatóság mellett, hogy rendkívül egyszerűen, teljesen digitálisan aktiválható, és használat közben is egyszerűen és gyorsan váltogatható az eSIM profil az ügyfél által használt egyes eszközök között, nem kell többé a fizikai SIM kártyát kivenni, majd ismét behelyezni a készülékbe. Az eSIM azok […]
ZX-81