ViVeTech

A ViVeTech Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán jegyzett, 2011 óta működő informatikai tanácsadó és fejlesztő vállalkozás, melynek fókuszában az ember és a technológia együttműködése áll. A vállalat szakértői szoftvereket fejleszt és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt. 2017-ben indította el információbiztonsági üzletágát. Hazai partnerei között megtalálható a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt, a T-Systems, az IFUA Horváth&Partners, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, Antenna Hungária, Nemzeti Népegészségügyi Központ, Nemzeti Egészségbiztositási Alapkezelő, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Új Világ Kft, VIR Zrt, DX Digital Zrt, iSRV Zrt, Oriana International Zrt. Technológiai és kereskedelmi partnerei az IBM, a HP, Micro Focus, a Microsoft és a Clarabot.

A magyar tulajdonú ViVeTech Nyrt. 2011 óta aktív, tevékenysége elsősorban az it-biztonságra, azon belül többek között az információbiztonsági stratégiák kialakításával, üzletfolytonossági tervek és üzleti hatáselemzések készítésével, minőségbiztosítással és projekt menedzsment támogatással kapcsolatos tanácsadásra, illetve saját fejlesztésű szoftvermegoldásainak a fejlesztésére terjed ki. A vállalat idén május 31. óta van jelen a Budapesti Értéktőzsde Xtend piacán, mint az első, kiberbiztonságra szakosodott tőzsdei vállalat.

Lányvállalata, a Vivelab Ergo Zrt. által nyújtott gyártásergonómiai szolgáltatások főbb ügyfelei az ipari szegmens vezető vállalatai, mint az Audi, BorgWarner, Robert Bosch, Coloplast, Flextronics, Tetrapak, Grundfos, Luk Savaria, Nilfisk, KLUDI, Samsung Electronics, IBIDEN, Pharmaflight, JABIL Circuit, Suez Water Technologies, Smr Automotive, Bridgestone, Kayser, ContiTech, Mahle, Richter Gedeon, VELUX, Villeroy & Boch, CROWN, Arconic- Köfém, Xylem, VAMAV, és a FESTO-AM.

A ViVeTech részvényeivel 2022 óta lehet kereskedni a BÉT Xtend piacán.