Vantage Towers

Keresés

Vantage Towers portfólióA Vantage Towers Európa egyik vezető toronyvállalata, amely 10 országban mintegy 82 ezer makroállomással rendelkezik, összekötve az embereket, a vállalkozásokat és az eszközöket a városokban és a vidéki területeken. A céget 2020-ban alapították. Székhelye a németországi Düsseldorfban található. A vállalat portfóliója magában foglalja a tornyokat, az antennákat, a beltéri bázisállomásokat (DAS) és a kis cellákat. Ennek a passzív infrastruktúrának a Vodafone és más hálózatüzemeltetők számára történő kiépítésével, működtetésével és bérbeadásával a társaság jelentősen hozzájárul Európa hatékony és fenntartható digitalizálásához.

A Vantage Towers Magyarország székhelye Budapesten található. A vállalat több mint kétezer állomással a második legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik Magyarországon. 2020 november 1-től a magyarországi leányvállalat a hálózatüzemeltetéshez szükséges áramigényt 100 százalékban megújuló energiaforrásokból fedezi.


Next Post

Eco Rating

vas dec 10 , 2023
Keresés Search ShareTweetPinShareAz eszközgyártók által biztosított információk alapján minden mobilkészüléket alaposan megvizsgálnak, és egy 100 pontos skálán értékelik őket, ezzel jelezve az adott eszköz teljes élettartamára vonatkozó környezeti hatását. Az Eco Rating egy egységes értékelési módszertant alkalmaz, amely egyenlő súllyal és objektíven mérlegel 19 különböző kritériumot, amelyek alapján minden eszközhöz […]
ZX-81